Buscar este blog

martes, 17 de agosto de 2010

Animalades castelleres fetes durant l'any

Ara que ja ha acabat la temporada, podem fer un resum de totes les bestieses, a nivell casteller, que s'han fet en assajos:
  • Per començar dir que s'ha tornat a intentant el 4d8, tot i aquest any no s'ha pogut dur a plaça per falta de temps i per problemes en el pis de quints.


  • S'ha carregat el primer pd7fm, castell un pel polemic perquè en el món casteller convencional les manilles només es posen en el pilar de 8 pisos. Tot i així aixó no treu espectacularitat al fet de que sigui un pd7 universitari.




  • Tambè s'ha assajat una increible torre de 7, castell fet farà uns anys però amb folre. Aquest castell, personalment, és el més espectacular degut a la doble dificultat que implica el fet de que sigui una torre (que és el castell més tècnic) i de que el pom de d'alt sigui tot major d'edat.
  • I ja com a colofón final, dir que en els últims assajos es van fer probes d'un 3d8 i d'un 5d8. Aquests castells queden massa lluny vist des dels castells universitaris, però van probocar que una vegada més, els arreplegats marchesin de vacances somiant en tornar a fer historia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario